Catering


Sushi från Sushi Lovers är ett utmärkt val för att få en speciell matupplevelse vid ert event eller er fest. Vår catering passar alla, från små sällskap (8-10 pers.) till riktigt stora sällskap (400-500 per.).

Vi har erfarenhet från alla olika sorters event och fester som till exempel bröllop, hemmafester, företagsevent, arenabufféer, familjemiddagar, after work m.m. Vi kan erbjuda ett stort urval av varierande bufféer.

Beroende på storleken på eventet så hämtar ni antingen sushin själv eller så kan vi leverera till er. I vissa fall är kocken också på plats för att vara med och ta hand om dina gäster.

Vi rekommenderar att ni hämtar upp brickorna ca 1 tim före eventet. Vi tillhandahåller wasabi, ingefära, soya och ätpinnar.

Vi skräddarsyr din beställning

Sushi Lovers är ett utmärkt val och dina kunder kommer att uppskatta fräschheten, färgerna, upplägget, dekorationen och naturligtvis den goda smaken.

Varmt välkommen att kontakta oss

För mer information och beställning vänligen kontakta vår cateringansvariga (Stefan N, info@sushilovers.se eller telefon 076-191 04 85, 0243 - 188 11).

Bilder på catering